A logisztika területén dolgozol? Ezek az előadások téged is érdekelhetnek

Nézzük meg egy kicsit jobban, milyen előadások lesznek a MOBIL második napján, a logisztikai és közlekedésfejlesztési konferencián.

Arról már írtunk, hogy a csütörtöki programban a járműipar és a infokommunikációs témák játsszák a fő szerepet. És azt is közöltük, hogy milyen neves előadók érkeznek hozzánk. De arról még kevés szó esett, hogy milyen prezentációk hangzanak el a logisztika témakörében. A pénteki nap, május 25-e például Martin Koubeknek, a Hyundai Mechant Marine igazgatójának előadásával indul. Aki a tengeri szállítmányozásról fog beszélni – angolul, de lesz tolmács. A második prezentáció a légi logisztikáról szól majd. A fejlesztési és cargo tervekről beszél Benkő Attila, a Hévíz Balaton Airport igazgatója. Majd a délelőtt zárásaként a reverz-logisztikáról lesz szó. Nagy Zoltán, a 3B Hungária ügyvezető igazgatója a hulladék energetikai célú feldolgozásáról fog beszélni. A centrális és lokális lehetőségeket is taglalja, illetve a költségek tekintetében beszél majd a logisztikai lehetőségekről is.

Kis pihenő után egy különösen extra témával kezdünk. Az űrlogisztikáról fog beszélni Armócz István, a Space Generation Advisory Conciltől.

Nem maradhat ki a témák közül az AI sem.

A logisztika és a mesterséges intelligencia kapcsolatáról Frank Meyers, a Licquid Solution alapító-tulajdonosa tart előadást. Ezt követően az afrikai, egészen pontosan kenyai logisztika helyzetéről beszél Csiky-Mészáros Ádám, aki a Budapesti Műszaki Egyetemről érkezik. Záró előadásként pedig a zalaegerszegi és környékbeli fejlődési lehetőségekről lesz szó. A prezentáció címe: “Zalavízió”.

Kíváncsi lennél valamelyik szakmai előadásra?

Ne felejts el regisztrálni! Ha ezt tennéd, ide kell kattintani.

 

További érdekes hírek

Teljesen elektromos repülő motor

Talán csak fikciónak tűnik, pedig már valóság.

Dubaiban a rendőrség már tesztüzemben próbál egy teljesen elektromos, repülni képes motort.

A járművet a kaliforniai székhelyű Hoversurf (https://www.hoversurf.com) gyártotta és egyenlőre kizárólagosan a dubai rendőrség részére bocsátott rendelkezésre egy tesztpéldányt.

Tovább...

Mi az a Mesterséges Intelligencia?

Mi az a Mesterséges Intelligencia?
Mit várhatunk tőle?
Válaszol dr. Németh István, az ELTE SEK rektorhelyettese!
4. rész

Tovább...

Melyek, az autóipari fejlesztések irányvonalai?

Érdekel, hogy melyek az autóipari fejlesztések irányvonalai?
Érdekel, hogy mit hozhat a jövő?
A videóban Cseri József – a BMW Autófókusz ügyvezető igazgatója, A III. MOBIL Zalaegerszeg autóipari szakértője – válaszol!

4. rész.

Tovább...

A logisztika területén dolgozol? Ezek az előadások téged is érdekelhetnek

Nézzük meg egy kicsit jobban, milyen előadások lesznek a MOBIL második napján, a logisztikai és közlekedésfejlesztési konferencián.

Tovább...

Miért érdemes elmennem az idei Mobil Járműipari és Logisztikai Szakkiállításra?

Például azért, mert a szegmensen belül olyan meghatározó eseménnyé vált a MOBIL, amin kötelező megjelennie a járműiparban és a logisztikában dolgozóknak és tanulóknak. A rendezvényen várhatóan legalább 70 kiállító lesz jelen, akik gyakorlatilag teljesen elfoglalják a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok minden szabad pontját.

Tovább...