A logisztika területén dolgozol? Ezek az előadások téged is érdekelhetnek

Nézzük meg egy kicsit jobban, milyen előadások lesznek a MOBIL második napján, a logisztikai és közlekedésfejlesztési konferencián.

Arról már írtunk, hogy a csütörtöki programban a járműipar és a infokommunikációs témák játsszák a fő szerepet. És azt is közöltük, hogy milyen neves előadók érkeznek hozzánk. De arról még kevés szó esett, hogy milyen prezentációk hangzanak el a logisztika témakörében. A pénteki nap, május 25-e például Martin Koubeknek, a Hyundai Mechant Marine igazgatójának előadásával indul. Aki a tengeri szállítmányozásról fog beszélni – angolul, de lesz tolmács. A második prezentáció a légi logisztikáról szól majd. A fejlesztési és cargo tervekről beszél Benkő Attila, a Hévíz Balaton Airport igazgatója. Majd a délelőtt zárásaként a reverz-logisztikáról lesz szó. Nagy Zoltán, a 3B Hungária ügyvezető igazgatója a hulladék energetikai célú feldolgozásáról fog beszélni. A centrális és lokális lehetőségeket is taglalja, illetve a költségek tekintetében beszél majd a logisztikai lehetőségekről is.

Kis pihenő után egy különösen extra témával kezdünk. Az űrlogisztikáról fog beszélni Armócz István, a Space Generation Advisory Conciltől.

Nem maradhat ki a témák közül az AI sem.

A logisztika és a mesterséges intelligencia kapcsolatáról Frank Meyers, a Licquid Solution alapító-tulajdonosa tart előadást. Ezt követően az afrikai, egészen pontosan kenyai logisztika helyzetéről beszél Csiky-Mészáros Ádám, aki a Budapesti Műszaki Egyetemről érkezik. Záró előadásként pedig a zalaegerszegi és környékbeli fejlődési lehetőségekről lesz szó. A prezentáció címe: “Zalavízió”.

Kíváncsi lennél valamelyik szakmai előadásra?

Ne felejts el regisztrálni! Ha ezt tennéd, ide kell kattintani.

 

További érdekes hírek

Zalegerszeg: az európai mobilitás bázisa

A közelmúltban megalakult Zalai Önvezető Jármű Klaszter – május 24-én –  a II. MOBIL Zalaegeszeg rendezvényén tartotta kihelyezett plenáris megbeszelését.

Az azóta eltelt időben a partnerek közötti együttműködés folymatosan szélesedett, melynek eredményeképpen a Klaszter – a most elfogadott középtávú stratégiájában – egyértelmű célként tűzte ki, hogy a Zalai Önvezető Jármű Klaszter – és ez által Zalaegerszeg – az európai mobilitás bázisává váljon.

A témával kapcsolatban bővebben a III. MOBIL szakmai konferenciáján hallhatsz! 

Tovább...

MOBIL Zalaegerszeg és a delaware Hungary

Nálunk járt Vannina Ickx és a piros versenyautó.
Újabb kisfilm, mely a III. MOBIL Zalaegerszegen készült.

Tovább...

Megalakult a Mesterséges Intelligencia Koalíció

Mesterséges Intelligencia Koalíció – egy újabb kapcsolódási pont, mely által Magyarország és Zalaegerszeg felkerül a legfejlettebb technológiák világtérképére

Tovább...

Hozd el a családot is a MOBIL-ra!

Sokaknak úgy tűnhet, hogy a MOBIL Járműipari és Logisztikai Szakkiállítás egy szakmai esemény, és kizárólag szakmai céllal lehet kilátogatni az eseményre. Ez nem így van, ugyanis attól még, hogy nem a járműipar vagy a logisztika területén dolgozol, jól érezheted magadat. Főleg, ha nyitott vagy az újdonságokra. Ha például elgondolkodtál azon, hogy milyen lehet elektromos autót vezetni, a MOBIL-on kipróbálhatod.

Tovább...

Melyek, az autóipari fejlesztések irányvonalai?

Érdekel, hogy melyek az autóipari fejlesztések irányvonalai?
Érdekel, hogy mit hozhat a jövő?
A videóban Cseri József – a BMW Autófókusz ügyvezető igazgatója, A III. MOBIL Zalaegerszeg autóipari szakértője – válaszol!

5. rész.

Tovább...